A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nagyon unja már: ha őrületbe akarja kergetni Beyoncét, ezzel garantáltan sikerül majd

Durván visszavágott a terhességét firtatóknak Beyoncé, aki mára elfogadta kerekded idomait.

Rajongói kérdésekre válaszolt az ELLE magazin címlapján szereplő Beyoncé. Az énekesnő többek között a szeretetről, az önmagával való törődésről, a céljairól és az anyaságról is beszélt, és kiderült: azt a kérdést utálja a legjobban megválaszolni, amikor azt kérdezik, várandós-e. Beyoncé ezek szerint baromira unja már, hogy csomóan folyamatosan azt találgatják, hogy terhes-e - írja a 24.hu.

"Szálljatok már le a petefészkemről!" - vágott vissza a kíváncsiskodóknak Beyoncé, akit elmondása szerint csak magabiztosabbá teszi a kikerekedett alakja.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“This new [Ivy Park] line is fun and lends itself to creativity, the ultimate power,” @beyonce told ELLE. “I focused on designing a unisex collection of footwear and apparel because I saw so many men in Ivy Park. The way they have embraced the brand is an unexpected gift. I appreciate the beauty of gender-neutral clothing and breaking the so-called fashion rules. I took a chance on myself when I bought my company back. We all have the confidence in us to take chances and bet on ourselves.” Link in bio for the full January 2020 cover story. #BeyoncexELLE ⁣ ⁣ ELLE January 2020: ⁣ Editor-in-Chief: @ninagarcia ⁣ Cover star: @beyonce⁣ Photographer: @msmelina ⁣ Stylist: #KarenLangley ⁣ Makeup: @sirjohn ⁣ Hair: @nealfarinah @nakiarachon ⁣ Production: Ben Bonnet @westyproductions
ELLE Magazine (@elleusa) által megosztott bejegyzés,


"15 évvel ezelőtt, ha valaki azt mondta volna nekem: rengeteg változáson fog átesni majd a testem, és attól, hogy kerekebb leszek, sokkal nőiesebbnek fogom magam érezni, egyáltalán nem hittem volna neki. De érettebb lettem, és gyerekeim is megtanítottak engem arra, hogy értékelni tudjam magam a kinézetemtől függetlenül, és megértsem: nem számít az életem melyik szakaszában járok is, én több mint jó vagyok" - mondta az énekesnő, aki vetélései révén rájött arra is, hogy először magáról kell megtanulnia gondoskodni.


Beyoncé egyébként egy új, uniszex kollekciót dob a piacra: az énekesnő saját ruhamárkája, az Ivy Park januárban érkezik, az Adidas-szal együttműködve.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés,

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések