A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Munka mellett árult drogot egy pár Tatabányán, a nő terhesen sem állt le a kábítószerezéssel – Most felelniük kell a tettükért

Egy férfi tavaly júniusban költözött Tatabányára, ahol párjával együtt havi költségvetésük kiegészítéseként elkezdtek kábítószert árulni.

Azért határozták el, hogy illegálisan is szeretnének pénzt keresni, mert kettőjük között egyedül a férfi rendelkezett saját jövedelemmel, a fizetése pedig havi 170 ezer forint körül mozgott - számolt be róla a 24.hu oldala.

Többnyire marihuánát és speedet árultak, de a házkutatás során a rendőrök a jelentős mennyiséget is háromszorosan meghaladó adagot találtak náluk, mind marihuánából, amfetaminból és kokainból is, mellette pedig még tizennégy tő kannabiszuk is volt . Azonban nem csak árulták, hanem mint kiderült, fogyasztották is a kábítószereket. Elfogásuk előtt amfetamint, kokaint és marihuánát is fogyasztottak. Ez a nő esetében volt a legmegrázóbb, hiszen nyolc hónapos terhesen sem állt le drogozással.

A rendőrségi információk szerint a drogokat a férfi szerezte be a fővárosból. Az előkészítő tárgyaláson a férfi és a nő is egyaránt bevallották bűnösségüket. A bíróság végül a nőt a terhességére való tekintettel 4 év fegyházbüntetésre ítélte, úgy hogy két év után feltételesen szabadon bocsátható lesz, annak tekintetében, hogy elfogásuk után szakított a kábítószerrel. A férfit öt év fegyházzal büntették. Az ítélet nem jogerős, így a férfi ügyvédje enyhítésért fellebbezett, míg a nő elfogadta az ítéletet és azzal a kéréssel fordult az ügyészség felé, hogy ne fegyházban kelljen megszülnie a babáját.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések