A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Minden szülő rémálmát kellett átélnie – Ismert magyar újságíró kislánya az áldozatok között: rájuk is lecsapott a Gellért-hegyen garázdálkodó rablóbanda

A kislánytól és barátjától először füvet akartak, aztán a pénzüket.

Szily László, a 444.hu újságírójának kislánya is áldozatul esett annak a rablóbandának, akik a Gellért-hegyen szedték áldozataikat. 

A fiatalokból álló galeri, mint a rendőrség közléséből kiderült, kimondottan jó családi hátterű tinédzserekből állt. Számukra annyira szórakozás volt a rablás, hogy kő-papír-ollóval döntötték el, aznap éppen ki fogjon fegyvert.

A banda összesen öt főből állt, és több ízben is lecsaptak áldozataikra november elejétől egészen néhány nappal ezelőttig, elfogásukig garázdálkodtak.

Szily László kislánya egy barátjával éppen egy mászókán üldögélt november 20-án, amikor eléjük toppantak a fiatalok. Először azt kérdezték tőlük, hogy van-e füvük, majd a nemleges válasz hallatán odébbálltak, ám nem sokkal később visszatértek - fegyverrel, vagy egy annak látszó tárggyal és a pénzüket követelték. 

A gyerekek megegyeztek velük abban, hogy odaadják a pénzt, csak ne bántsák őket és kérték, hogy legalább a pénztárcát tarthassák meg. A tinirablók elfogadták az alkut, majd elmenekültek.

Szily László a történtek után nem sokkal bejelentést tett a rendőrségen, ezután tudta meg, hogy nem az ő kislánya volt az egyetlen áldozat. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések