A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mérai Kata Szörnyella de Frász karakterét fogja életre kelteni

A rendhagyó zenés előadást december 7-én és 8-án, Kalamajka a Kastélyban címmel rendezik meg a Gellért Szállodában. 

A színdarab több szempontból is egyedi, hiszen kifejezetten a szálloda adventi műsorához készült, illetve több, ikonikus meseszereplő is találkozik benne. Márai Kata számára ez a projekt azért is volt különösen fontos, mert végre lehetőséget kapott egy negatív karakter megformálására.

„A leghálásabb dolog rosszat játszani, mivel a nézőktől, gyerekektől azonnal visszajelzést kapok, hiszen, ha jól csinálom, akkor a darab végére nagyon megutálnak...emellett pedig egy igazi színészóriás és ikon, Glenn Close után bújhatok Szörnyella szerepébe" - mesélte a színésznő.

Mérai Kata adventi időszaka ettől függetlenül természetesen nem csak a munkából fog állni. A művésznő ugyanis igazi családi programként tekint a Karácsonyt megelőző hetekre, melyek csúcspontja kétségtelenül, a Szenteste.

„Számomra az adventi időszak a várakozásról, az együtt töltött időről, a készülődésről, a dekorálásról és a közös, nagy családi ebédekről szól, a karácsony este pedig ennek az időszaknak a megkoronázása.” - mondta a művésznő.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések