A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jobb hely reményében rosszullétet színlelt egy nő a repülőn, de rosszul sült el a terve

Egy utas önkényes akciója miatt csak két órás késéssel később indulhatott el az American Airlines egyik gépe Miami felé.

Előző hét pénteken a reggel órákban indult volna az American Airlines járata Pensacolaból Miamiba, de egy rendkívüli helyzet miatt már 40 perccel később ugyanazon a repülőtéren landoltak, ahonnan elindultak - számolt be róla a 24.hu.

Mindez pedig annak volt köszönhető, hogy az egyik utas, egy nő a személyzethez fordult segítségért, mert rosszul érezte magát és ezért szeretett volna egy nagyobb helyre ülni. A történtekben a fordulat az volt, hogy a nő az egészet csak színlelte, hogy jobb helyet kaphasson.

Csakhogy ezt a pilóta vészhelyzetnek ítélte és azonnal visszafordította a gépet. Így a nő terve nem vált be, és nemhogy egy jobb, kényelmesebb ülésen utazhatott volna tovább, hanem a csuklóján csattan a bilincs, amikor a rendőrség őrizetbe vette a repülőtéren. Mivel landoláskor maga a nő vallotta be a személyzetnek, hogy semmi baja nincsen, csak egy jobb helyett szeretett volna szerezni.

Ráadásul amikor mindenkit leszállítottak a gépről, a felszólítás ellenére nem volt hajlandó elhagyni a helyét. Végül a pilóta rábeszélésére mégiscsak elhagyta a járatot. A hatóságok egyelőre nem emeltek vádat a nővel szemben, de még megtehetik.

A többi utassal, akik később folytathatták utazásukat, két órás késéssel indulhattak tovább.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések