A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Még viccelődött is elásott élettársán az albertirsai nő gyilkosa

Újabb döbbenetes részletek derültek ki az Albertirsán meggyilkolt nő ügyében.

A hétgyermekes albertirsai nőt az élettársa egy zsineggel fojtotta meg, majd a holttestét elásta az albérletük melletti romos ház pincéjében. Ezután P. Zoltán több hónapon keresztül eljátszotta mindenki előtt, hogy kétségbeesve keresi nyomtalanul „eltűnt” párját.

A 42 éves K. Éva gyászoló lánya újabb részleteket mesélt a Borsnak, miszerint a férfi azután, hogy elkövette a gyilkosságot, nemcsak egyszerűen áthívta magához azt a nőt, akivel korábban több mint két és fél évig volt együtt, de még viccelődött is az anyja eltűnésével kapcsolatban. Ezt onnan tudta meg Regina, hogy a történtek nyilvánosságra kerülése után meglátogatta a férfi korábbi élettársa, hogy beszámoljon neki a furcsa találkozásról.

„Elmesélte, hogy anyu eltűnése után Zoltán megkereste és elvitte magához a házba. Amikor a hölgy kérdezte tőle, mi lesz, ha édesanyám hazajön, azt mondta neki: 'Nagyon fogunk nézni, ha ő ide bejön'" – mondta a megtört lány, majd folytatta.

„Amikor a szomszédokról érdeklődött, Zoltán rámutatott arra a lakatlan házra, ahova az anyát elásta, mondván ott vannak. Nem sokkal később, amikor a hölgy visszautasította az ismételt invitálást, ezt a választ kapta: 'Gyere, találkozzunk, megkapod te is, ami neked jár'” – árulta el a 27 éves nő.

Mielőtt P. Zoltán gyanúba került volna a nő eltűnésével és halálával kapcsolatban – állítja Regina –, az egyik lánytestvérét is megpróbálta áthívni magához azzal a hazugsággal, hogy jöjjön, mert az anyukája itthon van.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések