A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lerántotta a leplet: őszintén vallott az autóbalesetéről Stohl András

A színész tudatosan nem beszélt eddig a 2010 májusában okozott, sokak által a mai napig emlegetett karamboljáról, ám most, az Újratervezés keddi adásában lerántotta a leplet a titkokról.

Stohl András nem bírta tovább magában tartani a titkokat, ezért kedden, az Újratervezés című műsorban az egyik szereplőnek, Lilinek mindent bevallott kilenc évvel ezelőtti autóbalesetéről.

A színész 2010 májusában okozott balesetet, amelynek híre hamar bejárta az egész médiát, így az egész országot is. Tovább fokozta a botrányt, hogy a balesetet, mint kiderült, alkohol és kábítószer hatása alatt okozta. András rettenetesen megbánta tettét, amit most sem felejtette el hangsúlyozni.

András évek óta nem beszélt szörnyű balesetéről és nehéz időszakáról, de a Jó zsaru, rossz zsaru című előadása végén az általa meghívott Lilinek elárult egy kulisszatitkot a darabról.

„Képzeld, van benne egy önvallomás rész, amit én Stohl Andrásként mondok el. Ez pedig az a rész, amikor a balesetemről beszélek. Nem tudom, mi volt velem, talán három vagy négy sört ittam meg, de az is kiütött. Ezt direkt úgy mondom, mintha a nézőknek mondanám el, mi volt azon az estén, amikor azt a szörnyű balesetet okoztam. Ez egy kicsit öngyógyító számomra. Estéről-estére újra megélem és kimondom” – vallotta be kendőzetlenül Stohl András.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések