A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Leküzdötte a betegségét Muri Enikő. Nem csak a színházban vállalná az anyaszerepet

Komoly betegséggel kellett szembenéznie Muri Enikőnek, ugyanis tavasszal egy cisztát műtöttek ki a petefészkéből. Emiatt az is veszélyben forgott, hogy a jövőben gyereket vállaljon.

A 25 éves énekesnő ezek után sem volt még túl a nehezén, mert egy újabb beavatkozás várt rá. És bár még rendszeresen jár kontrollra, a remény tovább él, hiszen ha elszánja magát, semmi nem áll majd az útjába, hogy édesanya lehessen – számolt be róla a Bors oldala.

„Lelkileg is elképesztően megviselt a betegségem. Féltem, hogy nem lehetek anya, ha itt az ideje. A sors furcsa fintora, hogy az utóbbi évben két anyaszerep is megtalált, s mindkettőt Kerényi Miklós Gábornak köszönhetem: a Rómeó és Júliában Capuletné, a decemberben bemutatásra kerülő Gyilkos balladában pedig egy, a gyermekéért a végsőkig elmenő, Sara nevű anyát alakítok” – kezdte Enikő, aki úgy érzi leendő gyermekéért is bármire képes lenne.

„Fél évente járok kontrollra, de megnyugtatott az orvosom, hogy a valóságban is lehetek Sara, vagyis ha itt az ideje, nincs akadálya annak, hogy teherbe essek. Szerencsére a cisztában nem volt rákos sejt, sőt, továbbra sincs ennek jele” – árulta el Enikő.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések