A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A meggyilkolt albertirsai nő lánya, döbbenetes dolgokat mondott

Megszólalt a meggyilkolt, hétgyermekes albertirsai nő egyik gyermeke. A lány azt állítja, megpróbálta rákenni édesanyja eltűnését a férfi, de nem ez érinti őt a legrosszabbul.

A többgyermekes albertirsai nőt az élettársa egy zsineggel fojtotta meg, majd a holttestét elásta az albérletük melletti romos ház pincéjében. Úgy tudni, az ötvenhat éves férfival az asszony az eltűnése előtt fél évvel ismerkedett meg, majd hamar össze is költöztek.

Csakhogy a férfi nagyon féltékeny volt, folyamatosan gyanúsítgatta a párját, aki emiatt végül a szakítás mellett döntött. Miután az albertirsai édesanya eltűnt, családja hosszú hónapokig kereste, sőt, a férfi is úgy tett, mintha mindent megtenne a megtalálásáért, miközben végig ott élt az elásott holttest közelében.

A tragédiát követően a Borsnak megszólalt a nő 28 éves lánya, aki szerint a férfi már a letartóztatása előtt is gyanús volt a számára, sejtette, hogy valamit tud, ám de arra nem gondolt, hogy megölte az édesanyját.

„Sokan azt mondják, segített a keresésében, de ez tettekben ez sosem nyilvánult meg. Biztos voltam benne, hogy valamit tudhat, de rémálmomban sem gondoltam rá, hogy megölte. Abban a hitben voltam, hogy valahol fogva tartja szegényt. Ám amikor rákérdeztem, felháborodva hárította a feltételezést” – mondta a gyászoló Regina.

Az albertirsai édesanya családja úgy tartja, a férfi már jó előre eltervezhette, hogyan fogja elkövetni a brutális gyilkosságot. Ám ezt Zoltán ügyvédje cáfolta azzal, hogy szerinte védence nem tudott arról, hogy végzett a 42 éves K. Évával, akit egyáltalán nem állt szándékában megölni, így amikor augusztus 10-én elment munkába, abban a hitben volt, hogy a nő csak elájult.

„Éjjel-nappal nyomoztam, próbáltam kideríteni, hogy mi történt. Zoli végig engem hibáztatott, lelkiismeret-furdalást akart bennem ébreszteni, hogy álljak le a kutakodással. Nem az a legdurvább, hogy rám akarta kenni édesanyám eltűnését... Elfog a hányinger, ha belegondolok abba, hogy a gyilkosság után hónapokig a szemembe tudott nézni és leült velünk egy asztalhoz” – árulta el az elhunyt nő lánya.

A gyászoló gyermek azt is hozzátette: egyáltalán nincs megelégedve a büntetéssel, szerinte a kiszabott börtönbüntetés kevés.

„Ennek az embernek nincsen szíve, biztos, hogy mással is ezt művelte volna, ha nem csukják le. Felháborító, hogy tizenöt évvel megúszhatja, sosem lenne szabad kiengedni a börtönből” – mondta Regina.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések