Hirdessen itt

Legalább öt diákjával feküdt le az elit fiúiskola tanárnője, egy korábbi modell

Több szexuális tartalmú képet és videót is küldött diákjainak a modellből lett dél-afrikai történelemtanárnő, amik közösségi oldalakon és a PornHubon landoltak, a tanulók pedig az ágyában.

Igazán szövevényes történetre derült most fény egy dél-afrikai elit fiúgimnáziumból, a Bishops Diocesan College-ből. Fiona Viotti, egy 2013 és 2019 között ott dolgozó történelemtanár ugyanis rendszeresen küldözgetett diákjainak szexuális tartalmú videókat és képeket, amelyet a fiúk továbbosztottak, így közösségi portálokon és pornóoldalakon végezték.

A tanárnő ezen felül testi kapcsolatot is létesített diákjaival, egy nemrég lezárult belső vizsgálat arra a megállapításra jutott, hogy legkevesebb öt fiúval lefeküdt, a pontos számot azonban nem tudni, hiszen az érintett Viotti nem kívánt részt venni a nyomozásban. 

Mivel korábban felmondott (miután hírbe hozták az egyik 18 éves hallgatóval), jogi lépéseket nem lehet tenni az ügyben, pláne, hogy a fiúk közül mindannyian betöltötték a 16-ot, ami Dél-Afrikában a beleegyezési korhatár. 

Viotti korábban egyébként modellkedett, a Sports Illustrated 2009-es kiadványában is szerepelt, majd vízilabdaedzőként tevékenykedett, jelenleg azonban gyógyszerekkel kezelik, annyira megviselte a tény, hogy a PornHubra is feltöltötték illegálisan a videóit.

Ha nem lenne elég csavar a sztoriban, Viotti durván egy éve vált csak el, fiútestvérének kedvese pedig Amelia Spencer, Diana hercegné unokahúga.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések