A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lefagyott szélvédőn át kukucskált a sofőr, kiakadtak a rendőrök

Csak egy aprócska részen takarította le a jeget a sofőr, majd útnak indult.

Nem csak magára, de a környezetére is veszélyes helyzetet teremtett egy sofőr azzal, hogy nem teljesen tisztította meg a jégtől autója szélvédőjét. Azt nem tudni, miért vetemedett arra, hogy a nagyját rajtahagyja, majd úgy induljon el, de a rendőrök is teljesen kiakadtak, amikor megállították – számolt be a HVG oldala.

„Soha ne legyetek ez a fickó! Mindig legyetek biztosak abban, hogy letisztítottátok a jeget és a havat a kocsi összes ablakáról, mindenki biztonságának érdekében. Ha te nem látsz, hogy akarod elkerülni a bajt? Kérünk titeket, vezessetek biztonságosan és lassan” – írta az ontariói rendőrség a Twitter-oldalán a felelőtlen autós befagyott ablakáról készült videóhoz.


Mivel a rendőrök hamar lekapcsolták, így nem történt baleset, de ez az eset a legkiválóbb példa arra, hogy senki ne induljon el így.

Egyébként idehaza sem érdemes kockáztatni az autósoknak, hiszen a hazai rendőrség helyszíni bírságot is kiszabhat hasonló esetben. Azonban az első és legfontosabb, hogy mindenki biztonságosan utazzon a közutakon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések