A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bajban van András herceg: kamerák előtt vallott egy 17 éves lány a szexuális zaklatásról

Most már nemcsak tanúként, hanem a nyilvánosság elé is kiállt Virginia Giuffre, aki azt állítja, 17 éves korában többször is lefeküdt András yorki herceggel.

A yorki herceg nagy vihart kavart BBC-interjúja után Virginia Giuffre is megszólalt: a BBC Panorama adásában megerősítette, hogy 17 éves korában valóban szexre kényszerítette őt András herceg, mégpedig Jeffrey Epstein barátjának – és a kiskorú lányok kerítőjeként szolgáló – Ghislaine Maxwellnek az utasítására.

Maxwell vitte el egy éjszakai bárba Londonban, ahol András herceg arra kérte, hogy táncoljon vele. A nő szerint a legborzasztóbb táncos volt, akit valaha látott, ömlött róla az izzadtság. A klubból Maxwell házába mentek vissza, aki a fiatal lánynak azt mondta az autóban, hogy András herceggel is csinálja azt, amit Epsteinnel. Vagyis szexelnie kellett vele - emlékezett vissza a nő.

„Nem tartott sokáig, undorító volt. Utána ültem az ágyon, és nagyon mocskosnak éreztem magam” – mondta Giuffre az interjúban.
A nő állítása szerint, 2001-ben és 2002-ben többször is szexelnie kellett András herceggel. A zaklatások miatt a brit uralkodóház tagját, II. Erzsébet királynő felnőtt gyerekét fel is jelentette.

A nő vádjait András herceg több nappal ezelőtt egy bizarr válaszokkal tarkított interjúban próbálta cáfolni. A herceg azt állította, hogy egyáltalán nem ismeri Giuffre-t. A közös képükről, amelyen az akkor 17 éves lánnyal látható, azt mondja, hogy manipulálták.

A nő az interjúban azt is kérte britektől, hogy álljanak mellé.

" Ez jóval többről szól, mintha egy mocskos szextörténet lenne. Emberkereskedelemről és az erőszakról szól, és a királyi család egyik tagjáról” – mondta Virginia Giuffre.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések