A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiderült: nem agyhártyagyulladás végzett a Ricsén elhunyt 15 hónapos babával

Kézhez kapta a múlt héten elhunyt, 15 hónapos kisfia boncolási jegyzőkönyvét Tángyes Brigitta. A gyászoló édesanya remegő kézzel olvasta a hivatalos iratot, amelyből kiderült, hogy Istvánka halálát mellékvese-gyulladás okozta.

– Az orvosok először arra gyanakodtak, hogy agyhártyagyulladás miatt halt meg a kisfiam. Kaptunk is mindannyian antibiotikumot, a fertőzésveszély miatt. A végleges szakvélemény szerint azonban a mellékveséje állt le. Arról még fogalmam sincs, hogy ennek köze lehet-e ahhoz, hogy a halála előtt nem sokkal védőoltást kapott. Remélem, egyszer kiderül, bár a picikémet ez már nem hozza vissza. Most intéztem a temetését, még a héten végső búcsút veszünk tőle. Pokoli érzés volt kiválasztani az apró koporsót, azt hittem, nem élem túl azokat a pillanatokat 

– árulta el a Blikknek Istvánka édesanyja.

Brigitta elmondása szerint a múlt hét kedden a kisfiának hirtelen nagyon magasra szökött a láza, ezért azonnal orvoshoz ment. A kisfiút a területileg illetékes háziorvosi ügyelet látta el.

– Szemcseppet kapott, majd hazaengedték. Ám nem lett jobban, percről percre romlott az állapota. Nagyon aluszékony lett, szinte már csak pislákolt benne az élet. Azonnal kihívtuk a mentőket, kórházba vitték, de már nem tudták megmenteni. Szörnyen hiányzik a kisfiam 

– sírta el magát Brigitta.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések