A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiderült, miért kezdett lövöldözni a bátaszéki férfi: családi dráma állhatott a háttérben – videó

Gyerekei láthatásáért ragadott fegyvert egy bátaszéki apa. A gyerekek azóta is sírva alszanak el éjszakánként.

Egy, a városban élő család fogadta be a férfi két gyerekét és feleségét. Az RTL Klub híradójának információ szerint a család a férfi elől azért menekült el két hónappal ezelőtt, mert az bántalmazta őket. Ám az apa nemrégiben azért rontott rá a családra, mert úgy döntött, látni szeretné a gyerekeit. Csakhogy amikor rángatni kezdte a feleségét, hogy rákényszerítse az akaratát, a befogadó család feje közbelépett, megpróbálva megvédeni az asszonyt, ám ekkor a férfi rálőtt gáz-riasztó fegyverével.

„Egy méterről, másfél méterről mindenféle figyelmeztetés nélkül, célzottan elsütötte ezt a gáz-riasztó pisztolyt a párom felé. A torkolattűz szétégette a nyakát meg a mellkasát, illetve kilyukadt a dobhártyája. (…) Az egyik egy négyéves a másik pedig egy hétéves. Az én két gyermekem, akik ugyanennyi idősek, meg az ő két gyereke az ablakból nézték végig, hogy mi történt. A két kislány tegnap is sírva aludt el” – nyilatkozta a híradónak a befogadó család nő tagja.

Végül a megtámadott férfinak sikerült kivernie a gáz-riasztó fegyvert a dühtől elvakult apa kezéből, akit a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen sikerült tartaniuk, mivel az események közepette a feleség kicsente a kocsijából a kulcsot.

A férfit rendőrség őrizetbe vette, ám később elengedték. Ellene felfegyverkezve elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés kísérlete miatt eljárást indítottak, emellett az engedély nélkül tartott fegyver miatt is felelnie kell majd.

A teljes riportot itt tekinthetik meg:


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések