A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Késlekedés nélkül segített a vajúdó édesanyán a rendőr

Már úton voltak a kórházba, amikor elfolyt a magzatvíz, de szerencsére egy rendőr azonnal a segítségükre sietett.

Hétfőn a reggeli órákban a Határ útnál járőrözött Fábián Mónika r. zászlós, amikor egy kétségbeesett édesanya szaladt oda hozzá segítségért. A nő elmondta, hogy amikor felnőtt lánya vajúdni kezdett, elindult a kórházba, de elfolyt a magzatvize és beindult nála a szülés.

A rendőrnő azonnal segített: szolgálati járművének megkülönböztető jelzését bekapcsolva, biztonságosan felvezette a várandós nő autóját, aki így még időben eljutott a kórházba – számoltak be a rendőrség honlapja.

Beindult a szülés, felvezetést kapott a kismama

Az orvosi segítségre szoruló nőnek egy pestszentlőrinci rendőr segített kórházba jutni. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitányság egyik körzeti megbízottja, Fábián Mónika r. zászlós szolgálati gépkocsival látott el szolgálatot 2019. december 9-én a Határ úton, amikor reggel fél kilenckor egy nő kért segítséget, aki várandós lányát vitte kórházba, azonban a kismamánál elfolyt a magzatvíz és megindult a szülés.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések