A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Joulupukki szögre akaszthatja a kabátot: megérkezett ÉNB Lali Mikulás!

Új szerepkörben próbálhatta ki magát mikuláskor ÉNB Lali: szinte rá sem lehetett ismerni az Éjjel-nappal Budapest sztárjára.

Kamarás Norbert – vagy ahogy a legtöbben ismerik: ÉNB Lali – pénteken az RTL Klub Reggeli című műsorában vendégeskedett, ráadásul nem is akárhogyan jelent meg ott: a Love Island műsorvezetője Mikulásnak öltözött. Mint kiderült, a sorozatszereplő életében először húzta fel a piros maskarát, amiben állítólag senki nem ismerte fel őt az RTL műsorában.
„Az elmúlt közel hét évben, amióta az Éjjel-nappal Budapestben szerepelek, voltam már minden, de Mikulás idáig még nem. Nagyon élveztem, mert csak akkor ismertek fel a többiek, ha levettem a szakállam” – mondta az RTL II-n látható sorozat sztárja.
Friss Instagram-posztja pedig arról árulkodik, hogy Pablo Escobar feleségével, Victoria Eugenia Henao Vallejóval is összefutott az RTL Klub reggeli műsorában, aki egyébként a Blikk sztárchat vendége is volt ma.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések