A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett egy újszászi férfi

Szombaton a megye rendőrei kettő személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy újszászi lakos ellen. Rendőrök ellenőrizték 2019. december 7-én a kora reggeli órákban Szolnok belterületén a személygépkocsival közlekedő férfit. Megállapították, hogy a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik, és a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti. Kérik, hogy a balesetek elkerülése érdekében a vezetés megkezdése előtt ne fogyasszanak szeszes italt!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések