A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jelentkezett az igazi életmentő: meglepő fordulatot hozott a trolin újraélesztett lány története

Nagy Dávid volt az, aki ténylegesen újraélesztette a 19 éves fiatalt a mentők érkezéséig, a troli vezetője pedig biztosította számára a megfelelő terepet.

Rosszul lett november végén egy fiatal lány a 77-es trolibuszon, végül sikeresen újraélesztették őt, a hős trolivezetőt, Vaskó Sándort pedig kitüntette Karácsony Gergely főpolgármester. Azonban vett egy kisebb fordulatot a történet: nemrégiben jelentkezett az Indexnél egy fiatalember, aki elárulta, igazából ő volt az, aki újraélesztette a tinit.

Nagy Dávid elmondta, épp a munkahelyére (egy nagyvállalat pénzügyi osztályára) tartott a trolival, amikor is Eszter rosszul lett és összeesett hátul. Ő kezdte meg a lány mellkaskompressziós újraélesztését, majd a mentőorvos telefonos útmutatása alapján folytatta azt egészen a szakszerű segítség megérkezéséig. Azt persze, nem tagadja, a járművezetőnek is nagy szerepe volt a történetben, illetve Eszter megmentésében: azonnal megállt, leszállíttatta a többi utast, áramtalanította a buszt, valamint mentőt hívott és ott maradt a helyszínen az ambulancia kiérkezéséig.

Nagy Dávid az Indexnek azt írta: „nem vágyik dicsőségre, sem cikkre, csak igazságtalanságnak tartja a sztori elferdítését”.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések