A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Így ünnepelte a hatodik Aranylabdáját Lionel Messi – fotó

Családja társaságában osztott meg egy képet a repülőről Lionel Messi, miután Párizsban hatodszor is átvehette a France Football magazin különleges elismerését, az Aranylabdát.

Lionel Messi – immáron rekorderként – hatodik alkalommal kapta meg az év legjobbjának járó elismerést, ami azért is lehet különleges számára, mivel legutóbb 2015-ben vehette át az Aranylabdát. A hivatalos végeredmény szerint Virgil van Dijk lett Messi mögött a második, míg Cristiano Ronaldo – aki egyébként nem vett részt az eseményen – a harmadik helyen végzett. Az argentin csillag a gála után, hazafelé a repülőn egy családi fotóval ünnepelte meg a különleges sikert.


A gálán többek között átadták még a legjobb női játékosnak járó díjat (Megan Rapinoe kapta az elismerést), valamint idén először kaphatta meg valaki a legjobb kapusnak járó Jasin-díjat: ezt az elismerést végül a Liverpool kapusa, Alisson Becker zsebelhette be.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések