A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gera Marina alighogy elhozta az Emmy-díjat máris ajánlatokkal bombázzák

Aranyszoborral a kezében, férje oldalán érkezett meg a Liszt Ferenc repülőtérre az első magyar Emmy-díjas színésznő, Gera Marina. A New York-i járaton az éppen hazafelé tartó díjazottat már a légi kiszolgálószemélyzet is kiszúrta, így különleges odafigyelést kapott, és közös képet is készítettek vele a stewardessek.

– Még fel kell dolgoznom ezt az érzést, de nagyon jólesik, boldog vagyok – mondta a Blikknek a repülőtéren a színésznő, aki Szász Attila Örök tél című filmjében nyújtott alakításáért kapta meg a televíziós Oscar-díjat. Nemcsak köszönőbeszédében, lapunknak is rögtön rendezőjét emlegette, akivel valóban osztozni szeretne a díjban.

– Mind a négy jelölt kapott egy medált, hogy úgy érezhessük, mind nyertesek vagyunk. Én ezt a medált szeretném odaadni a rendezőmnek, mert magam mellett neki volt a legszorosabban szerepe abban, hogy az Emmy-díjat megnyerhettem – árulta el. A medálnak tehát már megvan a helye, de hogy az Emmy-díj hova kerül, azt még nem tudja pontosan.

– Éppen New Yorkban voltunk, amikor kiderült, hogy lehetőségünk van egy nagyobb lakásba költözni, úgyhogy lesz helye – mondta mosolyogva Marina, akit férje, dr. Balogh Levente is elkísért az Emmy négynapos fesztiváljára.

– Különleges érzés volt, hogy ott volt velem, és meg tudtam osztani vele ezeket az élményeket. A rendezőm sajnos nem tudott eljönni, ő végig nagyon hiányzott, de ami nagyon megható volt, hogy a kint élő magyar közösség is részt vehetett a fesztiválon, és voltak olyan kollégáim, akik pont kint dolgoztak, így őket is meg tudtam hívni pár eseményre. A nagy beszélgetéseken beharangozták a színésznőket, és roppant jólesett, amikor hallottam a biztatásukat. Nagyon szurkolt nekem Oroszlán Szonja és Marozsán Erika is, a díjátadó után, mielőtt átmentem az afterpartyra, velük találkoztam először.

A színésznő azt is elárulta, az egész fesztivál ideje alatt különleges figyelem övezte, szó szerint sztárolták.

– Szépen sikerült ráhangolódni a díjátadóra, a medált még remegő lábakkal vettem át, de magánál a díjnál már kevésbé izgultam. Kora reggel viszont nagyon rosszul voltam, hogy mi van, ha nem én nyerek, amit előtte el tudtam volna fogadni, de már annyira közel volt a ceremónia és minden jel arra utalt, hogy az én nevemet olvassák fel. Nem mondhatták, de érezni lehetett abból, ahogy kezeltek, nagyon erős sztárolás volt. Az akadémiai tagok közül az utolsó napon már kacsingattak is – árulta el a Blikknek a színésznő.

Már kapott felkéréseket

Gera Marinának nemcsak elismerést, de munkát is hozhat a hirtelen jött hírnév, már kint megkeresték ajánlatokkal.

– Már írtak az ott levő producerek, meg győzködtek is, hogy ők segítenek. Ezt persze a helyén kell kezelni. Az sokkal többet ér, hogy ők velem akarnak dolgozni, és én is szeretnék minél többet forgatni – mondta Marina, akinek egy angol és egy német filmes is munkát ajánlott - írja a Blikk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések