A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Felismeri őket? Lopott bankkártyával vásároltak - Ezt a férfit és nőt keresi a rendőrség - Fotók

Keresi a rendőrség a képen látható személyeket, akik a gyanú szerint egy elhagyott pénztárcában talált bankkártyával vásároltak többször is.

Nyomozást indított a A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága ismeretlen tettesek ellen, készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés vétség gyanúja miatt.
A rendőrség információi alapján november 16-án, délután fél három és fél öt között egy férfi elvesztette a pénztárcáját egy VI. kerületi bevásárlóközpontban, amelyben iratain kívül készpénz és a bankkártyája volt. A megtalálók a pénztárcát nem adták le, hanem többször is vásároltak a benne lévő bankkártyával. A feltételezett elkövetőket kamera rögzítette.
Aki a képeken látható férfit és nőt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható, 06-80-555-111-es számán, vagy a központi segélyhívók valamelyikén.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések