A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fejek fognak hullani a győri családi tragédia miatt: újabb vizsgálat indult

Varga Judit igazságügyi miniszter a Magyar Igazságügyi Szakértői kamaránál is vizsgálatot kezdeményezett a győri gyerekgyilkosság ügyében.

Erre azért volt szükség, mert az elkövetővel kapcsolatban igazságügyi elmeszakértő és pszichológus szakértő is pozitívan nyilatkozott a korábbi eljárások során – tudta meg az ATV Híradó.

Az Igazságügyi Minisztérium közleményt is adott ki, amelyben azt írja, nagyon fontos annak feltárása, hogy „mely határozatok, döntések vezettek ahhoz, hogy újra létrejöhessen a kapcsolattartás a gyilkos apa és a gyermekek között”. A vizsgálatokat követően várhatóan kiderül majd, hibázott vagy mulasztott-e bármelyik szerv az üggyel kapcsolatban.

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a felesége – vagyis a gyermekek anyja – ellen gyilkosságot megkísérlő férfi szeptemberben szabadult, majd vasárnap brutális kegyetlenséggel végzett 13 éves nevelt lányával és 10 éves kisfiával, ezután pedig öngyilkos lett. Egyedül hat éves kislányát hagyta életben. A gyerekek most voltak a szabadulása utáni első láthatáson az apjuknál. A bíróság nem korlátozta a láthatást , mert erre vonatkozó igény nem merült fel a tájékoztatásuk szerint. 


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések