A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ezért kért bocsánatot Szabó Zsófi a kisfiától – fotó

Zsófi újabb posztjában elárulta: a kisfia a mindene, de mégis bocsánatot kell kérnie tőle.

A cuki képek mellé hosszú vallomás is társult: előző este Zsófi türelmetlen volt kisfiával, ami miatt egész éjjel aludni sem tudott. Lelkiismeret-furdalás gyötörte, mivel az ő családjukban sosem fordul elő ilyesmi, ezért ezzel a poszttal kért bocsánatot a kis Mendeltől. Gyermekük az örömöt és a boldogságot adja neki és férjének is. Azt is megfogalmazta, hogy azért dolgoznak nap mint nap, hogy a gyermekük boldog legyen és büszke legyen rájuk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Tegnap este türelmetlen voltam Mendellel. Ezért aztán éjjel alig aludtam. Nálunk nem sűrűn fordul elő, hogy “kivagyok” és ettől lelkiismeret furdalás gyötört. Nekem a fiam a minden. Az örömöm. A boldogságom. Mióta megszületett ő ad értelmet az életemnek. Van aki az anyaságot nem így éli meg és hozzáteszem ez szerintem nem elítélendő. A lényeg minden esetben a szeretet és a törődés. Egyszerűen csak azt próbálom megfogalmazni, hogy az a típusú anyuka vagyok ( és Zsoltin is azt látom, hogy ő is az a típusú apuka) aki akkor boldog ha a gyereke boldog. Nálunk ez nem fordítva van, hogy menj el masszázsra, menj el bulizni, építs karriert, valósítsd meg önmagad stb és akkor ha te boldog leszel akkor majd a gyereked is az lesz... Mi érte dolgozunk, azért, hogy megadhassunk neki mindent és olyan példát mutassunk amire ő is büszke lesz. Pusztán ezért. Érte. Mert ő a minden. Bocsáss meg kisfiam, hogy türelmetlen voltam tegnap. Mire felnősz valószínűleg leszek is párszor, de tudd, hogy mióta megszülettél, te miattad boldog minden egyes nap az életünkben. 🙏🏼💙#boldogság #szeretet #advent
Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés,

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések