A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ez a bagoly több mint egy hétig álcázta magát karácsonyfadísznek, a család pedig észre sem vette

A furcsa karácsonyfadíszt akkor vették észre, amikor az megrémítette a család egyik kisgyermekét.

Az ünnepek közeledtével egy georgiai család nem mindennapi történetet élt át: december 12-én a vacsora után az egyik tízéves gyerek sírásban tört ki az ebédlőasztal mellett, mivel elmondása szerint megrémítette őt az egyik karácsonyi dísz...

Katie McBride Newman, a gyermek édesanyja megszállott bagolyrajongó, ezért rengeteg baglyos díszt aggatott a fára; kezdetben azt hitte az egyik ilyen dísz ijesztette meg gyerekét, de a fa átvizsgálása után hamar kiderült, hogy nem egy tárgy lepte meg a gyerkőcöt, hanem egy igazi, élő bagoly.

A család először azt hitte, hogy a váratlan madár akkor repülhetett bele a fába, amikor azt megvásároltak, de miután kiment hozzájuk egy állatmentő, kiderült, hogy a bagoly már sokkal korábban beköltözött a fába. Ezt onnan állapította meg a szakértő, hogy látta, az állat nagyon lefogyott, ami arra utalt, hogy a család nem sokkal a hálaadás után megvett fával vitte haza a füleskuvikot.

A barátságos füleskuvikot együtt megetették, majd kihelyezték a kertbe, ahonnan hajnalban el is repült a szokatlan karácsonyfadísz.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések