A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy budapesti férfi buktatott le két szélhámost, milliókat akartak kicsalni tőle

Egy budapesti férfi lebuktatott két csaló férfit, amikor pénzt akartak kicsalni belőle – írja a police.hu.

A férfi december 12-én, csütörtök délután kapott egy telefonhívást, amelyben a hívó azt állította magáról, hogy ő a férfi unokaöccse. Elmondta, aznap korábban balesetet szenvedett, és a kárrendezéshez kétmillió forintra lenne szüksége. Erre a férfi közölte, hogy nála jelenleg csak egymillió van, de egy órán belül meg tudja szerezni az összeg másik felét is. Megállapodtak, hogy délután ötkor az „unokaöcs” egyik ismerőse átugrik a férfi XVI. kerületi lakásába, hogy átvegye a pénzt.

A „nagybácsi” egyből gyanút fogott, ezért amint letette a telefont, tárcsázta a rendőrséget, akik kimentek a helyszínre. A férfi egy borítékkal várta az ismerősét, aki az ígért időpontban meg is érkezett, ám a rendőrök már az átadás közben tetten érték és elfogták őt.

A rendőrök a 21 éves S. L. Zsoltot csalás bűntettének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, illetve a letartóztatását is indítványozták. A férfi 21 éves társát – aki telefonált – még keresi a rendőrség.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések