Hirdessen itt

Döbbenetes: szörnyű indokkal verte félholtra a kisbabáját egy anya

Súlyos testi sértéssel vádolnak egy 31 éves nőt, miután félholtra verte két hónapos kisbabáját. Az orvosok nem bíznak abban, hogy a baba túléli a bántalmazást, így a vádat akármikor módosíthatják emberölésre.

A 31 éves, Chicagóban élő Nina Singleton azóta bántalmazta a kisbabáját, mióta az a világra jött. A csöppség most élet halál között lebeg, s csak a gépek tartják őt életben, az anyja ugyanis félholtra verte őt. Úgy tudni, a csecsemő válla és lába eltört, de a koponyája is több mint tíz helyen megsérült, mindemellett koponyaűri vérzése is volt – írja a Chicago SunTimes nyomán a Bors.

A kislányt a múlt héten kedden vitték kórházba. A mentőket a 31 éves nő korábbi párja, vagyis a gyermek édesapja, hívta ki, miután a kisbabára eszméletlen állapotban bukkant rá. Nina Singleton szerint nem történt semmi, ami miatt segítséget kellett volna hívni. Később azonban beismerte: a lányát a születésétől kezdve bántalmazta.

Mint mondta, néhány nappal azt megelőzően a kislány fejét úgy vágta a konyha padlójához, hogy a lábainál tartotta őt. Elmondása szerint azért bántotta a csöppséget, mert ahányszor csak ránézett, az exét látta benne. A pár októberben ment szét, de az apuka rendszeresen látogathatta gyermekét. Az orvosok nem bíznak abban, hogy a kislány életben marad.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések