A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Döbbenetes: ezért végezhetett a kisfiával a kunszentmártoni horroranya

Döbbenetes feltételezések kerültek napvilágra a kunszentmártoni tragédiával kapcsolatban, amelynek során egy anya szíven szúrta a kisfiát.

Egy Kunszentmártonon élő asszony az otthonában szíven szúrta hároméves kisfiát, miközben az édesapa éppen az óvodába vitte a nagyobbik gyereküket. Amikor a férfi hazaért és meglátta, mi történt, felkapta a vérző picit, majd a karjaiban tartva őt rohant a közeli presszóba segítséget kérni.

Pillanatok alatt a mentő is odaért, sőt, mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, de már nem tudták megmenteni a kisfiú életét. A rendőrök T. Júliát az otthonában fogták el. A történtek után a pszichiátrián intézték a 32 éves asszony előzetes letartóztatást, mert nem volt olyan állapotban, hogy ki lehetett volna hozni a tárgyalásra a nyomozási bíró elé.

A megmagyarázhatatlan tragédiával kapcsolatban közben újabb megdöbbentő részletekre bukkant a Ripost. Egy helyi férfi arról számolt be a lapnak, hogy az édesanyát nem a kisfia születése utáni depressziója sarkallta a brutális gyilkosságra, hanem az, hogy a férfi és a nő is egy ördögűző szektához tartoztak.

„Mindenki tudja, de félnek beszélni. Júlia és a párja rendszeresen járt Miskolcra a szekta gyűléseire, ahol szó szerint átmosták az agyukat. Napok óta arról beszélnek a községben, hogy maga a férj mesélt a helyi barátainak arról, mit mondott a felesége, amikor számon kérte a gyilkosságért. Júlia állítólag azt mondta neki, „meg kellett önöm, mert benne volt az ördög!” A szekta, amihez már évek óta tartoznak, ismert, rengeteg tagjuk van. Az Árkádia fényei nevet viseli, aminek az egyik tanítása szerint „a halál a megszabadulás művészete és titka” – árulta el a kunszentmártoni férfi a lapnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések