Hirdessen itt

Döbbenet: foglalt parkolóhely miatt lövöldözött és támadt rá a szomszédjára egy férfi Budapesten

A kőbányai rendőrök a lövöldöző férfit a helyszínen elfogták, majd a X. kerületi rendőrkapitányságra szállították.

A rendőrség ügyeletére 2019. december 15-én 15 óra 25 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapest X. kerületében, a Gyakorló utcában több lövést hallottak. A bejelentést követően a járőrök perceken belül a helyszínre értek, ahol elfogták azt a budapesti férfit, aki gáz-riasztó fegyverével több lövést adott le a levegőbe.

A rendőrök az adatgyűjtés során megállapították, hogy a 37 éves I. Károly a lakása előtti parkolóban először üvöltözött, mert sérelmezte, hogy valaki beállt a parkolóhelyére, majd berohant a házba és magához vette gáz-riasztó fegyverét. A fegyverrel ezután az utcára rohant, ahol többször a levegőbe lőtt. Az esetet a társasház egyik lakója is látta, aki próbálta nyugtatni a férfit, de I. Károly a pisztolyát először a szomszédjára szegezte, majd a férfit a pólójánál megragadta és ellökte. A 72 éves férfi az esés következtében beütötte a fejét a járdaszegélybe.

A járőrök I. Károlyt az elfogását követően a kerületi rendőrkapitányságra előállították, az engedéllyel tartott gáz-riasztó fegyverét pedig lefoglalták.

A kőbányai nyomozók I. Károlyt felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként, ellene a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság folytatja le a büntetőeljárást. A férfi szomszédja az esés következtében 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések