A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Diákok közé hajtott autójával egy férfi az iskola előtt: egy gyerek életét vesztette

Szándékosan hajthatott fel a járdára autójával a gyerekek közé egy essexi férfi egy iskola előtt. - írja a Daily Mail.

A gázolás a Debden Park High School nevű, előadó művészetre szakosodott iskola előtt történt, ahová 11-18 év közötti gyerekek járnak. A gázolás során egy diák életét vesztette, négy másik pedig súlyosan megsérült. Sokkoló, de az elvetemült férfit pár perccel korábban egy másik iskola előtt is láttak ahol szintén megkísérelte az onnan távozó fiatal diákok elgázolását.

A baleset hétfőn 15:20-kor történt, amikor több száz gyerek távozott az épületből. A szemtanúk szerint a férfi akkora sebességgel hajtott a gyerekek közé, hogy azok a levegőbe repültek, néhány szerencsésebb diáknak viszont sikerült elugrania a jármű elől.

A mentők és a rendőrök hamar kiérkeztek a helyszínre, de egy 12 éves fiú olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy az a kórházba szállítása után rövid idő elteltével életét vesztette. Rajta kívül egy 15 éves és egy 13 éves fiú, egy 16 éves lány és egy 23 éves nő sérült meg, őket kórházba szállították de állapotuk nem életveszélyes.

Az egyik elütött 15 éves fiú édesanyja azt mondta, fia látta, ahogy a kocsi közelít felé, a baleset után azonnal felhívta őt. A nő azt mondta, azonnal a helyszínre sietett.

Szörnyű volt látni, ahogy a gyerekek ott fekszenek a földön – mondta.

A rendőrök az 51 éves férfit cserbenhagyásos gázolás és gyilkosság bűntette miatt tartóztatták le, akit egy kocsma parkolójában aludt, mikor a rendőrök elfogták.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések