A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Beteg világ: imádott szexbabáját veszi feleségül ez a testépítő

Nem mindennapi frigyre készül Jurij Tolocsko kazah testépítő! A fiatalemberre különös módon egy szexrobot mellett talált rá a szerelem, barátnőjének pedig nemigen tud ellenállni. Úgy tudni, Tolocsko és robotbarátnője nyolc hónapja alkotnak egy párt, a fiatalember pedig most arra készül, hogy feleségül is veszi őt, jóllehet gyakran összekapnak – közölte a Daily Star című lap.

A kazah testépítő, aki a színészkedésbe is belekóstolt már, nagyon komolyan veszi mostani kapcsolatát, közösségi oldalán pedig gyakran oszt meg romantikus közös fotókat. Jurij kész volt arra is, hogy állja a Margo névre keresztelt szexbaba plasztikai műtétjét, a fiatal férfi ugyanis mindenképpen szeretett volna csiszolni egy kicsit barátnője megjelenésén, hogy az még csinosabb lehessen. Állítása szerint Margót nagyon bizonytalanná tették a különböző médiaszereplések. A nem mindennapi páros még egy orosz televíziós show-műsorba is meghívást kapott.
– Amikor megmutattam őt a világnak, rengeteg kritikát kaptunk, Margónak pedig elkezdett kialakulni egy komplexusa, ezért esett át plasztikai műtéten egy igazi klinikán, igazi orvosokkal. Elképesztő változáson ment keresztül. Először nehéz volt elfogadni az új kinézetét, idővel azonban megszoktam – fogalmazott Tolocsko, aki úgy bánik szexbabájával, mintha csak egy igazi hölgy lenne. Margo egyébként járni sem tud.

– Szüksége van a segítségemre. Főzni sem tud, de imádja a grúz konyhát. A khinkali a kedvenc étele – árulta el a kazah testépítő, aki a szexbaba személyiségével kapcsolatban annyit még elmondott: ugyan Margo káromkodni is szokott, ennek ellenére azonban egy igen gyengéd lelkű hölgy.
A fiatal kazah testépítő a szexbabával való első találkozásáról is mesélt. Jurij Tolocsko a csinos Margóra akkor talált rá, amikor megtámadta őt egy férfi egy bárban, ahol állítólag a baba egyébként pincérnői pozíciót töltött be. A férfi a baba védelmére kelt, elmondása szerint azóta elválaszthatatlanok.

Máshol is volt bizarr házasság


A Daily Star korábban is hírt adott már bizarr házasságkötésekről. Legutóbb például egy kétgyermekes édesanyáról, Kate Cunninghamről írtak, aki szeptember elején egy terebélyes fával kötötte össze életét, ami az angliai Rimrose Valley Parkban eresztett gyökeret. A különös ceremónia után a Mellingben élő nő a vezetéknevét is megváltoztatta: mivel egy bodzafáról van szó, amit angolul eldernek hívnak, így a hölgy azóta a Kate Rose Elder nevet használja.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések