A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Békefi Viki vallomása: ezt mondta a családalapításról a Sztárban sztár leszek! győztese

Békefi Vikinek, a Sztárban Sztár leszek! győztesének egy napját a Bors követhette végig, amelynek során rengeteg minden kiderült a folyamatosan sziporkázó énekesnőről.

Viki szerint ő egy igazi családanya típus, úgy érzi, ezt a szerepet töltené be a legszívesebben, a baj csak az, hogy hiányzik hozzá az a férfi, akivel egy életre tervezne. A színésznőnek két héttel ezelőtt fenekestül felfordult az élete, alig lehet azóta vele lépést tartani, nem győz eleget tenni a felkéréseknek, no meg persze, válaszolni a temérdek üzenetre, amit a közösségi oldalakon kap a férfiaktól.

„Tőlem nagyon idegen az interneten való ismerkedés. Számomra fontos a személyes kontaktus, így nem igazán tudom elképzelni, hogy a Facebookon vagy az Instagramon találjak rá életem szerelmére. Noha bevallom, nagyon is vágyom egy kapcsolatra” – mesélte a Borsnak a csinos színésznő, aki a családalapítástól sem riad vissza.

„Nagy a családunk, a testvéreimnek már mind van gyermeke, úgyhogy volt alkalmam beletanulni a babázásba . Úgy érzem, abszolút készen állok az anyaságra, persze ehhez nem ártana egy apajelölt is. Négy hónapja vagyok szingli, volt hosszabb kapcsolatom is, de egyelőre még csak ismerkedem” – folytatta a lapnak Viki, aki beismerte, azért mégiscsak akad egy férfi az életében, aki nem más mint a legjobb barátja, Csaba.

„Csabit, a legjobb barátomat óvodáskorom óta ismerem. Egy iskolába jártunk, ráadásul egy utcányira lakik tőlem, úgyhogy szinte mindig mindent együtt csinálunk. Mi vagyunk az élő példa arra, hogy fiú és lány között igenis létezik igaz barátság” – magyarázta Békefi Viki.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések