A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az FTC visszavág: bosszút terveznek a zöldek a Puskás ellen

Visszavágásra készül a Ferencváros labdarúgócsapata: a címvédő az NB I 15. fordulójának vasárnapi zárómeccsén azzal a Puskás Akadémiával találkozik (M4, 15.45), amelytől eddigi egyetlen szezonbeli bajnoki vereségét elszenvedte.

A Fradi-szurkolók aligha felejtik a kedvencek 4-1-es felcsúti fiaskóját – a bajnokság 4. fordulójában a zöld-fehérek felforgatott csapattal maradtak alul a Pancho Arénában.

A fájó vereséget Kubatov Gábor klubelnök sem feledi.

– A Puskás Akadémia ellen is az első félidőben jól játszottunk, illetve volt egy-két egyéni hiba, amiből az eredmény született, de most, a hétvégén máshogy állunk majd fel szerintem. Viccesen azt is mondhatnám, bosszúért kiált az a mérkőzés. De nyilván a Fradi minden meccsen győzni szeretne – mondta bizakodva a klubvezető.

Az Európa-ligában a csoportból való továbbjutásért még harcban álló ferencvárosiak nem csak a Puskás elleni csorbát szeretnék kiküszöbölni, hiszen az együttes a hét közben az NB II-es Békéscsaba otthonában vérzett el (2-0), s búcsúzott nagy meglepetésre már a legjobb 32 között a Magyar Kupából. A bajnokságban 4. helyen álló felcsútiak túljutottak az NB III-as Dabason, 2-0-s sikerrel hangoltak a listavezető Fradi elleni presztízsmeccsre.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések