A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az 5+1 legjobb karácsonyi ajándék, ami egy borítékban is elfér

Egyre jobban csúszunk bele a karácsonyi szezonba, és nem ritka, hogy kollégák, barátok, ritkán látott ismerősök között már december elején megtörténik az ajándékozás. Mit vegyünk, hogy biztosan meglepjük az ajándékozottat és közben hasznos dolgot válasszunk neki? Most ehhez mutatunk pár ötletet, ami akár a zsebünkben is elfér.

Ha még nem tettük meg, akkor ideje lesz lassan elkezdeni gondolkodni a karácsonyi ajándékokról. Akár listában is összeszedhetjük a rokonokat, barátokat, közelebbi és távolabbi ismerősöket, melléjük rendelve egy vagy több ajándékötletet. Fel kell készülnünk ugyanis arra, hogy van, amikor rögtön jön a megvilágosodás – különösen azoknál, akiket régóta ismerünk –, máskor viszont hetekig kell törnünk a fejünket a megfelelő ajándékon.

A következő tippsorozat bármelyikét könnyedén felhasználhatjuk akár közeli szeretteink, akár egy kevésbé jól ismert kolléga megajándékozásákor, akár az idei ünnepek, akár egy-egy kiemelt alkalom idején. Ráadául ezek mindegyike egy borítékban is elfér, így könnyűszerrel magunkkal vihetjük, ha egy kávézóban, külső helyszínen ülünk össze ajándékozni.

1.: Adjunk élményt!

Élményt adni sosem rossz ötlet. Tudjuk például, hogy az ajándékozott szeret színházba járni? Esetleg rajong a szabadulószobákért? Vagy éppen mostanában lesz az egyik kedvenc együttesének a koncertje? Vagy egy festőkurzusra, kerámia workshopra szeretne régóta eljutni? Ha már ennyit tudunk az ajándékozottról, akkor tegyünk egy (vagy két) jegyet, esetleg egy beváltható ajándékkártyát – ezzel akár az utazásához is hozzásegíthetjük – egy szép borítékba, és garantált az öröm!

2: Egy szépen becsomagolt összeg

Különösen a rokonságban és a közeli szeretteinknél lehet jól bevált módszer az, ha az ajándékra szánt összeget elköltés helyett inkább borítékban adjuk át. Így az ajándékozott egy lépéssel közelebb kerül vágyának beteljesítéséhez, ami lehet akár egy lakás, egy autó, vagy egy drágább elektronikai készülék megvásárlása. Írjunk hozzá egy szép üzenetet, hogy tudja: támogatjuk az álma beteljesülésében!

3: Ajándékkártya a kedvenc boltba

Az egyik legjobb, amit adhatunk karácsonyra az egy ajándékutalvány, amely az ajándékozott kedvenc boltjába szól. Például, ha tudjuk róla, hogy imádja járni a drogériákat, akkor biztosan örülni fog egy, a kedvenc üzletébe szóló, szabadon elkölthető összegnek. Ugyanez érvényes a kütyük, a lakberendezés, a sport, a divat, a kultúra (stb.) iránt rajongók esetében. Érdemes körülnézni az ajándékkártyák háza táján, ezek sokkal mutatósabbak, mint egy papír alapú ajándékutalvány, ráadásul az ünnepekre hangolt dizájnnal igazán méltó dolog kerülhet abba a borítékba!

4: Saját készítésű üzenet

Ha éppen pénzszűkében vagyunk, akkor sem kell elkeserednünk: költekezés nélkül is adhatunk maradandó élményt. Ilyen ötlet például az, ha öszeírjuk az ajándékozott legjobb tulajdonságait, azt, hogy mit szeretünk benne, esetleg néhány közös, szívderítő emlékről is ejtünk pár szót. Ezeket papírfecnire vágva szépen kicsinosítjuk, majd egy borítékba tesszük, mi több, akár szavak helyett, mellett akár rajzokat is készíthetünk. Így tehetünk arról, ha a jövőben szerettünk bármikor elszomorodna, vagy kétségei támadnának önmagával szemben, akkor csak elő kell vennie a karácsonyi ajándékunkat, hogy újra feltöltődhessen önbizalommal. Ehhez nincs is másra szükség, csak egy kis időre, kreativitásra és szeretetre.

5: Az élethez szükséges apróságok

Ehhez a típusú ajándékhoz lehet, hogy egy kicsit nagyobb, A4-es borítékra lesz szükségünk. A lényeg itt sem a pénzköltés, hanem a kreativitás: vásároljunk össze mindenféle apróságot, és állítsunk össze egy egyedi ajándékcsomagot! A tematikát is meghatározhatjuk: lehet például a „nosztalgia”, és akkor bizonyos fényképeket, emlékeket pakolhatunk bele, vagy választhatjuk a "kellékek a hétköznapok túléléséhez" témakört, ezesetben pedig kerülhet a borítékba például kulcstartós bor- és sörnyitó, vicces papírzsebkendő, mini dezodor, vicces zokni stb.. Természetesen magát a karácsonyt is választhatjuk vezérfonálként. Dobjunk bele egy karácsonyi ajándékkártyát, utalványt is, hogy biztos legyen a sikerünk!

+1: Alizetics tornabérlet

Az Alizetics torna Célja a női test harmonikus, szép formájának kialakítása az anyatermészet határain belül. A gyakorlatok a légzést, a keringést és az ízületeket nem terhelik, ezért korhatár nélkül bárki elkezdheti.  Az Alizetics 7 programból áll, melyek által látványos eredményeket érhetünk el. Az Alizetics torna korhatár nélkül ajánlott  és jótékony hatásaival hamar megismerkedhetnek. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések