A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Jóban Rosszban sztárja kezébe vette a golyót, majd megmutatta, hogyan kell használni – fotó

Legfeljebb egy karácsonyi buliban tudnánk elképzelni a Jóban Rosszban színésznőjét abban a vörös ruciban, amiben egy bowlingpályán kötött ki vasárnap este.

Madár Veronika az Instagram-oldalán osztotta meg a rajongóival a cseppet sem visszafogott képeket, amelyeken remekül bemutatja, hogyan (nem) kell rendeltetésszerűen használni a bowlinggolyót. A színésznő ráadásul mindezeket egy fekete tűsarkúban teszi, amely elég merész választás egy bowlingpályán, de elmondása szerint figyelt arra, hogy ebből semmi baj ne legyen.

A vörös szépségről készült szexi képeket, amelyeken a golyóval pózol, itt tekintheti meg:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Szóval... “A szabvány bowling golyó átmérője 21,6 cm, a tömege legfeljebb 7,25 kg. A golyón jellegzetes lyukak vannak, általában 3 darab, profi versenyzők esetében személyre szabott távolságban. Az első három ujjat ebbe dugva lehet létrehozni az eredményes dobáshoz szükséges csavarást. A golyó tömör, de a belsejében a sportszergyártók által gondosan kikísérletezett, különleges formájú és tömegű mag van, ennek típusai a különféle dobástechnikákhoz igazodnak...” -  A sok rendelkezésre álló információ ellenére nem vagyok róla meggyőződve, hogy rendeltetésszerűen használom 😂😂😂 Ti mit gondoltok? 😉 ( A látszat egyébként csal, arra kifejezetten odafigyeltem, hogy ne topogjam össze a pályát tűsarkúban. ❤️👠 ) #bowling #bowlingtime🎳 #funnyevening #igykelleztvajoncsinalni? #madarveronika #howidoit #ikozosseg
Madár Veronika (@madar.veronika) által megosztott bejegyzés,


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések