A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„A családban is őrizzük az emlékét” – Megható pillanatokat éltek át a hétvégén Szabó Zsófiék, itt kapott emléktáblát az édesapja

Megható pillanatokat élt át a hét végén Szabó Zsófi és családja. Öt éve elhunyt édesapja, Szabó Gyula emlékére emléktáblát avattak a Józsefhegyi utcában, annak a háznak a falán, ahol a Kossuth-díjas művész, a Nemzet Színésze hosszú évekig élt. Lánya, az RTL Klub sztárja sajnos nem tudott részt venni az eseményen, de elárulta, nagyon boldog, hogy így őrzik édesapja emlékét.

„Nagyon jó érzés tudni, hogy mennyire nagyra becsülik őt. Tudom, mennyire szerették és tisztelték az édesapámat. A családban is őrizzük az emlékét. Rendszeresen nézzük a kisfiammal a Magyar népmeséket, és amikor Mendel meghallja a hangját, felismeri, hogy a papa mesél. Sokszor elérzékenyülünk a férjemmel, hogy milyen jó lenne, ha az én édesapám és Zsolti anyukája találkozhatott volna Mendellel. Nagyon büszkék lennének rá" – árulta el Zsófi, akinek az édesanyja, Szabó Pálma nagyon meghatódott a Nemzeti Színház és a Magyar Színházi Társaság közös kezdeményezésén.
„Lampl Lajos a Maszkból kezdeményezte, hogy minden Nemzet Színészének legyen emléktáblája, és örülök, hogy Gyuszié egy ilyen kiemelt helyre került. Megható és érzelmes ünnepség volt, a férjem nagyobbik lányával, Melindával mentünk el, aki ráadásul még lakott is ebben a házban. Hegedűs D. Géza mondott beszédet, majd az avatás után még leültünk egy kicsit anekdotázni" – mondta Pálma asszony, aki szintén sokat mesél kisunokájának imádott férjéről.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések