A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

42 év után nyert Kaposvárott a Fradi

Megállíthatatlannak tűnik a Ferencváros!

A zöld-fehérek 1977 után verték ismét idegenben a Kaposvárt. A futballélvonal legutóbbi fordulójában aratott 3-2-es siker azt jelenti, hogy az Európa-liga csoportkörében is szereplő Fradi már 11 tétmérkőzés óta veretlen, négy döntetlen mellett hétszer győzött.

Csütörtökön még a spanyol Espanyol ellen (2-2) játszott El-meccset a gárda, s tartotta életben továbbjutási reményeit, vasárnap már az NB I-es fordulóban kellett helytállnia. Úgy tűnik, a többfrontos küzdelemmel sikeresen birkózik meg az együttes, Szerhij Rebrov (45), a zöld-fehérek ukrán vezetőedzője ugyanakkor ezzel kapcsolatban elmondta, nincs könnyű helyzetben a csapata.

– Nem egyszerű két nap után, ráadásul ilyen nehéz találkozót követően pályára lépni – fogalmazott a Kaposvár elleni meccs után a szakember. – Amikor egy csapat tíz emberrel védezik, nehéz dolgunk van. Az Európa-ligában más a helyzet, ott nem nyílik ennyi terület előttünk. Örülök, hogy jól használtuk ki a helyzeteinket, megérdemelten nyertünk. Főleg a második félidőben volt kevesebbet nálunk a labda, mint ahogy szerettük volna, de a játékosok kitettek magukért, elégedett vagyok.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések