A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Részegen rossz házba mentek, de azért a tulajt csak megpofozták

Ittas állapotban ment haza Balatonkeresztúron az a két férfi, aki aztán rossz házba érkezett. Mikor nem értették a külföldi tulajdonost, azért rávertek párat.

Egy külföldi házaspár kért segítséget a rendőröktől 2019. szeptember 8-án este, mert két helyi férfi az engedélyük nélkül, a télikerten keresztül bement a családi házukba, ahol az egyikük a sértettet meg is ütötte. 

Az intézkedő járőrök megállapították, hogy a 21 éves elkövető a közös meccsnézés után haza akarta kísérni 29 éves társát, ám annyira ittasak voltak, hogy tévedésből rossz házba mentek be. A tulajdonosok megpróbálták őket kitessékelni, de nyelvi nehézségek miatt nem értették meg egymást.

A Marcali Rendőrkapitányság a magánlaksértés vétség miatt indult nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat 2019. november 26-án vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek - sonline.hu.

Képünk illusztráció...

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések