A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Holttestet találtak egy kisújszállási háztűznél

Két szabadtéri, illetve egy épülettűzhöz kérték hétfőn a megye tűzoltóinak segítségét.

Hétfőn Szolnokon két esetben volt szükség a tűzoltók munkájára égő szeméttároló konténer miatt. Hajnalban a Mátyás király útra, késő éjszaka pedig az Üteg utcába riasztották a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit. 

Az egységek mindkét esetben gyorsan beavatkoztak, így a tűz egyik esetben sem terjedt tovább – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyelete.

Tűz keletkezett egy nyolcvan négyzetméteres családi ház egyik helyiségében hétfőn hajnalban Kisújszálláson, a Kígyó utcában. 

A város önkormányzati tűzoltóinak kiérkezésére az épület áramtalanítva volt, az egység így egy vízsugárral megfékezte a lángokat, majd átszellőztette az ingatlant. 

A kisújszállási tűzoltók tájékoztatása szerint egy férfi a helyszínen elhunyt. A tűz pontos okának kiderítésére a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárást indított. A helyszínre mentők is érkeztek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések