A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az állapotos Kulcsár Edina a családbővítésről: „Csuti látványosan megijedt a gondolattól”

Így derült ki, hogy második gyermeküket várja.
Kulcsár Edináék mindig is szerettek volna kistestvért Medinek, azt azonban nem sejtették, hogy a vágyuk ilyen hamar realizálódik. Edina épp orvoshoz igyekezett, amikor azon kezdett „parázni”, vajon elvégezhető-e ez a vizsgálat úgy, hogy közben második gyermekét várja.

– Egy ideje erős derékfájással küzdök, és pár hete rászántam magam, hogy az anyukám meg a dédnagymamám kísértetében elmenjek egy MR-re. Tisztán emlékszem, ahogy önkéntelenül kibukott belőlem a kérdés: vajon várandósoknak is megengedett egy ilyen vizsgálat? - kezdi Edina a Story magazinnak. Édesanyja és a dédnagyija döbbenten nézett rá, miközben ő gyorsan kiderítette, hogy az első trimeszterben bizony kerülendő. – Faggatott a család, terhes vagyok-e, én pedig őszintén válaszoltam: fogalmam sincs, de különös előérzetem van... Kiszaladtam a közeli drogériába, vettem egy tesztet, és az rögtön megmutatta, hogy tényleg babát várok - folytatta Edina, aki alig várta, hogy megossza a nagy hírt Csutival. Nagy bejelentések helyett egyszerűen csak a kezébe nyomta a pozitív tesztet.

Természetesen Csuti is elképesztően örült, és már találgatni kezdték a baba nemét. – Azt mondtam, ha fiú lesz, nem kizárt, hogy elgondolkodom egy harmadik gyermeken, mert egy kislány is jó lenne a családunkba. Csuti azonban látványosan megijedt a gondolattól, három gyermek mintha már soknak tűnne neki, bár végtelenül odaadó apa – mondta nevetve Edina.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések