A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megrendelésre ölte meg terhes nővérét egy 13 éves lány

A brazil tinédzsertől egy 35 éves nő rendelte meg a gyilkosságot és a babát. A fiatal nő még élt, amikor kivágták belőle a csecsemőt. 
Nyolc hónapos terhes volt az a 23 éves brazil nő, akit egy megrendelő utasításai alapján ölt meg a saját húga, majd kivágta belőle a még élő magzatot, számol be a döbbenetes esetről a Metro.

A mindössze 13 éves gyilkos nemcsak a testvérét verte halálra egy fém rúddal, hanem a fiatal nő hétéves fiával is végzett.

A kegyetlen gyilkosságokban egy 15 éves fiú volt a társa, mindketten Catia Rabelo parancsait hajtották végre, aki meg akarta kaparintani a csecsemőt.

Fabiana Santana és kisfia még október 18-án indult haza, de soha nem érkeztek meg az otthonukba. Eltűnésüket jelentették a rendőrségen, a holttesteket három nap múlva találták meg. A terhes nő össze-vissza vert és vagdalt testét egy sekély sírban temették el, a fiú holttestét pedig egy közeli tóba dobták a gyilkosok.

A boncolás során kiderült, hogy valószínűleg a nő még életben volt, amikor testéből kivágták a nyolchónapos csecsemőt.

A borzalmas tett kitervelőjét időközben elfogta a rendőrség, a 35 éves Catia Rabelo a letartóztatása után mindent bevallott. A nő indítéka az volt, hogy elhitesse a barátjával, hogy kihordta a gyerekét.

A rendőrség képviselője elmondta, hogy a 13 éves elkövető ezen felül a bosszút is akart állni: a tinédzser állítása szerint Fabiana férje korábban szexuálisan bántalmazta őt, ráadásul a nővére nem hitt neki, és a vélt hazugságok miatt folyamatosan megalázta.

Az alig 1,8 kg súlyú babát szerencsére épségben találták meg: a társtettes 15 éves fiú és családja vigyázott rá.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések