A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Liptai Claudia férje: „A kapcsolatunk elején is komoly kockázatot vállaltunk”

Közös vállalkozásba fogott Liptai Claudia és férje.
A pár egy budai, hegyvidéki bevásárlóközpontban nyitotta meg közös cukrászdájá, amelyről azt mondják, remélik, ha szívvel csinálják, működik majd. Ádám az üzleti ügyeket vállalta magára, míg Claudia főleg az enteriőr és a részletek megálmodásából vette ki a részét.

A színésznő azt mondta, egy álmuk vált valóra azzal, hogy megnyitják a cukrászdát, ugyanis sokszor a gyerekek lépik meg, amit a szüleik nem mertek. Azt mondta, muszáj átírni a szüleink történetét, hiszen akkor lehet boldog az ember. Ők maguk is arra várnak, hogy a gyerekeik többre vigyék náluk.

Ádám lányai és Claudia lánya is kipróbálták már magukat az üzletben, és ismerkednek a vállalkozással, aminek a szüleik nagyon örülnek. Ádám azt is elmondta, hogy havonta egyszer ők állnak majd az új bolt pultjában.

Bár a pár tisztában van azzal, hogy egy új vállalkozás kockázatos, nem most először tettek fel mindent egy lapra.

„A kapcsolatunk elején is komoly kockázatot vállaltunk, mert még csak azt tudtuk, hogy a szerelem fellángolt, elindult valami” – mondta Ádám. Claudia ezt annyival egészítette ki, hogy érezték, jó lesz, de „hányszor gondoljuk ezt”...

A színésznő azt is elmondta, hogy folyamatosan ostorozza magát a teljesítménye miatt, főképp azon rendszer miatt, amit magának alakított ki, mivel elég mélyről indult. Gyermekeivel – talán épp ezért is – nagyon kritikus: elmondta, nekik mindenük adott, hogy sikeres életük lehessen – olvashatjuk a hot magazinnak adott interjújukban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések