A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Karácsony már felismeri a százmilliós lopásokról fecsegő emberét

Karácsony Gergely szokás szerint összevissza beszél a kispesti korrupciós botránnyal kapcsolatban...
Az érezhetően ideges ellenzéki főpolgármester-jelölt ellentmondott saját jelöltjének, Gajda Péternek, Kispest szocialista polgármesterének (valamint saját magának) hétfői tájékoztatóján...

Mint ismert: Karácsony Gergely kispesti jelöltjeinek a botránya pénteken robbant ki. A Magyar Nemzet és a Hír TV birtokába jutott hangfelvételeken közpénzek ellopásáról, az önkormányzati pénzek visszaosztásáról beszélt Lackner Csaba kispesti MSZP-s önkormányzati képviselő. 

A felvételeken a kispesti polgármester bizalmi embere és Lackner baráti köre fedi fel legbensőbb „üzleti„ titkait, miközben „kólának” nevezett fehér port rendeznek „utcákba„ egy bankkártya segítségével... 

Lackner arról is beszél a felvételen, hogy valódi bevétele sokszorosa a bevallott jövedelmének, később pedig arról panaszkodik, hogy képviselőtársának, a kispesti vagyonkezelő szocialista igazgatójának, ismertebb nevén ”Mr. 40 Százaléknak„ 12 millió forint kenőpénzt kellett egy mutyi során fizetni, míg a polgármesternek csak hármat.

Karácsony és Gajda Péter, Kispest szocialista polgármestere (balról a harmadik)

Gajda Péter kispesti polgármester azzal az esetlen magyarázkodással állt elő, hogy ő nem ismeri fel a felvételeken barátját és képviselőtársát, Lackner Csabát. Ehhez csatlakozott Karácsony is, aki a következőket mondta:

Én ezt a fiatalembert nem ismerem, Gajda Pétert viszont jól ismerem, és ő azt mondta, hogy nem ismerte fel Lackner Csabát a felvételen.

Karácsony hétfői sajtótájékoztatóján a HírTv munkatársa bemutatott két különböző képet Lackner Csabáról. Az egyik Lackner hivatalos fotója az önkormányzat honlapjáról, a másik pedig egy kivágott fotó a Hír TV által bemutatott felvételről. Karácsony a képeket megnézve most azt mondta:

a két képen nagyon nagy a hasonlóság.

Karácsony ezzel ellentmond korábbi saját állításának és szembemegy a teljes baloldal képtelen védekezésével, melynek lényege, hogy ”nem ismerik fel„ saját párttársukat.

Lackner Csaba egyébként nem tagadta, hogy ő van a felvételeken.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések