A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Karácsony Gergely inkább a szövetségeseinek hisz, mint a szemének és a fülének (videó)

Úgy tűnik, az önkormányzati kampány utolsó hetében az ellenzék a menekülést és a hazugozást választotta fő kommunikációs eszköznek. A mocskos drogos baloldali haverjaikat fasza csávónak állítják be, míg a félrekefélő Fideszest a legaljasabb gazembernek állítják be. 
Nem is csoda, hiszen minden napra akad egy botrányuk. Stábunk Budán, a Móricz Zsigmond körtéren forgatott, ahol László Imre, a DK politikusa, az ellenzék XI. kerületi polgármesterjelöltje ismét elmenekült a kényelmetlen kérdések elől, portálunkat hírhamisítónak titulálva. 

Ezért a sajtótájékoztató többi résztvevőjétől kérdeztük meg, hogy mit szólnak ahhoz, hogy a László Imrét zaklatással, nemi szerve mutogatásával meggyanúsító orvosnő vádjait egyszerűen lesöpörték az asztalról. 

A sajtótájékoztatón részt vevő és felszólaló Karácsony Gergely kiállt László Imre mellett, bizonyítékként azt hozva fel, hogy a kórház vezetése nem az orvosnőnek adott igazat. Stábunk igyekezett a sajtótájékoztatót követően a főpolgármester-jelölttől bővebb magyarázatot kapni az ügyben, illetve a kispesti szocialista Lackner Csaba fényképeivel is szembesítettük a zuglói polgármestert. Nézzék meg mit válaszolt!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések