A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Alvó néni mellől lopták el a pénztárcáját Bagaméron

A gyanúsított az alvó sértett mellől lopta el a pénztárcáját. A vámospércsi rendőrök azonosították, majd őrizetbe vették a 27 éves férfit.
A rendőrségre 2019. szeptember 25-én érkezett bejelentés arról, hogy egy bagaméri családi ház udvarán a tulajdonos megzavart egy betörőt, aki ezt követően elmenekült. A rendőrök a helyszínre mentek és adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként kiderítették, hogy egy közelben élő 74 éves nőhöz is besurrant valaki, és miközben a hölgy aludt ellopta a pénztárcáját. Az ügy felderítése során hamar a nyomozók látókörébe került egy vámospércsi lakos, akit kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekmények elkövetésével. 

A férfit 2019. október 1-jén gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették a rendőrök, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A megalapozott gyanú szerint a férfi miután elmenekült az első helyszínről, bement az idős nőhöz és meglopta őt. A nyomozás továbbá arra is fényt derített, hogy a férfi egy ismerősét prostitúciós tevékenységében segítette.

A Vámospércsi Rendőrőrs a gyanúsítottal szemben kifosztás bűntett, prostitúció elősegítése bűntett, valamint lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések