Hirdessen itt

Tragédia Csányban: nem engedik óvodába a gyerekeket a szüleik a történtek után

Nem csillapodnak a kedélyek az apró Heves megyei településen, ahol csütörtökön az óvodában egy kislányra rázuhant a mászóka.
Mercédesz nem élte túl a balesetet, hiába küzdöttek az életéért az intézmény udvarán több mint egy órán át a mentők. A kislány több rokona is az óvodába jár, akik nem tudnak szabadulni a képtől, ahogy a szerkezet halálra zúzza szeretett családtagjukat. 

– Mercikének négy testvére van, és egyelőre fel sem tudják fogni a halálát. Az egyik kisfiam egész éjjel sírt, nem tudtam megnyugtatni, annyira kereste Mercikét. Az biztos, hogy csak úgy, mint a többi szülő, mi sem engedjük a gyerekeket újra sem az óvodába, sem az iskolába, amíg nem cserélik ki az összes játékot. A polgármester többször is meglátogatott és az együttérzéséről biztosított, de bevallom, én most semmi másra nem tudok gondolni, minthogy a gyerekemet méltóképpen el tudjam temetni – mondta könnyeivel küszködve a tragikus körülmények között meghalt kislány édesapja, Radics Béla.

Az intézmény fenntartója az önkormányzat. A helybeliek már a baleset után is arról beszéltek, hogy többször is jelezték az óvoda játszóterén uralkodó rettenetes állapotokat, ám szerintük hiába szóltak, senki nem tett semmit, süket fülekre talált. A polgármestert az ügyben mi is kerestük, ám se mobilján, se a hivatalban nem tudtuk elérni őt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések