A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Élve eltemették a szülei, mert nem tudta kívülről a Biblia szövegét

Szavakkal le nem írható kegyetlenség áldozata lett egy 7 éves kisfiú, akit örökbe fogadó szülei a legbrutálisabb módon büntettek meg, ha nem tudta szó szerint visszaidézni a Bibliából kiválasztott részt.
A szülőnek nem nevezhető férfi és nő, volt, hogy egy húsz kilós farönköt helyeztek a fiú mellkasára, amelyet 2 órán keresztül kellett megtartania a kis testével minden egyes nap, egy héten keresztül. 

Az apa, Timothy Hauschultz 100 pofont és rugást adott neki, ha nem tudta a szentírást, míg anyja a pocsolyába nyomta a fejét, amíg el nem kezdett fulladozni. De ez még nem minden! 

A nevelőszülők, vérszerinti 15 éves fiúkat is arra utasították, hogy bántsa a hét éves gyermeket. 
A kínzásokra azonban túl későn derült fény. A hatóságok és a gyermekvédelem is csak akkor szerzett tudomást az esetről, miután a kis Ethan halálra fagyott a félméteres hóban, ahova elásták a fanatikus, elmebeteg nevelőszülők. 

A mentősök 5 órán át küzdöttek az életéért, de már nem tudták megmenteni. Az orvosok időközben észrevették a kisfiú testén találhat bántalmazásból eredendő zúzódásokat, így rögtön értesítették a rendőrséget.

A férfinak és a nőnek február 4-én volt a tárgyalása.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések