A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Toroczkai: várhatóan minden megyében listát állít a Mi Hazánk Mozgalom

Jól halad az ajánlások gyűjtése, nagy esély van arra, hogy az ország minden megyéjében listát állítson a Mi Hazánk Mozgalom - jelentette be Toroczkai László pártelnök hétfőn Szegeden.
A politikus a Csongrád megyei ajánlóívek leadása előtt tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, Fejér és Baranya megyében már az ajánlások ellenőrzése is megtörtént, nyilvántartásba vették a párt listáját.

Az elmúlt harminc év politikusai, legutóbb a Vona Gábor által vezetett Jobbik is olyannyira elárulta választóit és egyben aktivistáit, hogy rendkívül nehéz a mai fásult politikai környezetben új politikai mozgalmat felépíteni - jelentette ki. A Mi Hazánk Mozgalom nem kap állami támogatást, kizárólag saját aktivistáira tud támaszkodni - mondta Toroczkai László, hozzátéve: a párt elnöksége, így ő maga is részt vett az aláírások gyűjtésében.

A párt aktivistái Csongrád megyében is a szükségesnél jóval több ajánlást gyűjtöttek össze - tudatta a pártelnök.

Toroczkai László - aki 2010 óta tagja a Csongrád megyei közgyűlésnek - hangsúlyozta, szeretné a megkezdett munkát folytatni. A politikus úgy fogalmazott, a Jobbik korábbi frakciója - amelynek tagja volt - tulajdonképpen megszűnt, és a balliberális tábor, az MSZP, a DK, a Momentum pártjai közé olvadt.

A Mi Hazánk szeretné azt a következetes, megalkuvásoktól mentes harmadik utat tovább képviselni Csongrád megyében is, amely sem a Fidesszel, sem az elvtelenül egyesült balliberális ellenzékkel nem kíván együttműködni - hangsúlyozta a pártelnök.

(MTI)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések