A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nocsak: szexi fotók láttak napvilágot Meghan hercegnéről

Évekkel ezelőtt, amikor Meghan Markle még egy amerikai sorozat szereplője volt, pont ugyanúgy ütötte el a jelenetek forgatása közti időt, mint bármely más színésznő: szexi, kulisszák mögött készült fotók láttak napvilágot Sussex hercegnéjéről.
Az utolsó részéhez érkezett a Suits nevű sorozat, amiben annak idején Meghan Markle is szerepelt, még mielőtt beházasodott volna a brit királyi családba. A sussexi hercegné régi barátja, Patrick Adams – aki a sorozatban a Meghan által megformált karakter férjét alakította – ennek apropóján posztolt egy csokor régi, kulisszák mögött készült fotót az Instagram-oldalára, amelyek közül jó néhányon Meghan Markle is szerepel – írja a Mirror.

Meghan hercegné egészen dögösen fest a kulisszák mögött lőtt képeken, amelyek különleges emlékekkel érnek fel Patrick Adamsék számára: hol a földön fetrengve, hol a kanapén kinyúlva örökítették meg a hercegnét még a forgatások idején, de akad olyan fotó is, amin köpenybe bugyolálva láthatjuk Harry herceg feleségét, aki mostanra már egyáltalán nem mutatkozhat így.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések