A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megölte négy gyerekét és a feleségét egy férfi, egy véletlen baleset buktatta le

A kiérkező rendőröknek azt mondta, hogy bilincseljék meg, mert egy hulla van a kocsiban. Szemtanúk szerint leírhatatlan bűz áradt a furgonból. 
Hat hete látták utoljára, és legalább egy hónapja halott lehetett az a floridai nő, akinek holttestét vasárnap este találták meg férje autójában. A CNN beszámolója szerint

a 32 éves Casei Jones nem egyedül tűnt el: négy kiskorú gyerekét hozzá hasonlóan hetek óta nem látta senki. A gyanú szerint a nőt, valamint a 10, 5, 2 és 1 éves gyereket is Casei férje ölte meg, akit egy autóbaleset után kaptak el a rendőrök.

A 38 éves feltételezett gyilkos a Georgia állambeli Brantley megyében szenvedett balesetet. A közelben szedett bogyót egy férfi, aki egy robbanáshoz hasonló hangot hallott, és a hang irányába haladva vette észre a furgont. Megkérdezte a sofőrt, hogy minden rendben van-e, de

közben elképesztő, semmihez sem hasonlítható bűzt érzett.

Amikor a rendőrség a helyszínre érkezett, a balesetet szenvedő sofőr egyből szólt nekik, hogy

a legjobb az lesz, ha megbilincselik, mert egy holttest van az autóban.

Ezután derült ki, hogy az autót vezető Michael Wayne Jones Jr. feleségét és gyerekeit hetek óta nem látta senki, az aggódó családtagok pedig épp a baleset előtti napon tettek bejelentést a rendőrségen.

A családirtó férfi kocsijában megtalálták felesége már bomlásnak indult holttestét, és az is kiderült, hogy a halott gyerekeket az ugyancsak Georgia államban található Charlton megyében ásta el.

A rendőrség szerint a gyilkosságokat még Floridában követhette el, valószínűleg ott is tárolta a holttesteket egészen a hétvégéig, amikor Georgia déli részén próbált megszabadulni családja földi maradványaitól.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések