A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Már biztos: Mészáros Lőrinctől érkezett az utolsó 100 millió Zente számára, megszólalt az édesanya - videó

Mészáros Lőrinc adta az utolsó száz millió forintot Zente gyógykezelésére – derült ki az RTL esti híreiből. A másfél éves izomsorvadásban szenvedő Zentéért az egész ország összefogott, így pár nap alatt össze is gyűlt a 700 millió forint, ennyibe kerül ugyanis az a gyógyszer, ami segíthet neki meggyógyulni.
Két nappal ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy az utolsó százmillió forintot egy valaki utalta át. A találgatások persze, azonnal megindultak, az anyuka, Tóth Krisztina szerda esti posztjából pedig kezdett egyértelművé válni a helyzet.

Az anya ugyanis szerda este mondott köszönetet a közösségi oldalon, posztjában két adományozót említett név szerint: Mága Zoltán hegedűművészt – aki egymillió forintot utalt – és Mészáros Lőrincet. Bár akkor még nem lehetett biztosan tudni, hogy valóban Mészáros-e a titokzatos jótevő. Az RTL csütörtök esti híradójában azonban az anyuka elmondja, szerinte ez teljesen egyértelmű.

„Szerintem ez teljes mértékben kiderül a bejegyzésből” – mondta el az anya.

Mint ismert, Zente egy súlyos genetikai rendellenességgel, úgynevezett SMA-val, azaz gerincvelői izomsorvadással született. A kisfiúról öt hónapos korában állapították meg, hogy a betegség legsúlyosabb válfajában, az SMA I-es típusában szenved. Ilyen esetekben általában a gyerekek a kétéves kort sem élik meg, mert az izomsorvadás nemcsak a végtagok izmait érinti, hanem a nyeléshez és lélegzéshez szükségeseket is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések